Inredning

Upplev ytskick i högsta kvalitet på ett realistiskt sätt i en virtuell miljö i Virtual Reality. I exempelvis våra virtuella badrum kan obegränsat antal ytskikt, såsom kakel, klinker, golv, tak, färger etc, upplevas. Den virtuella miljön fungerar också på platt skärm och från miljön kan vi skapa obegränsat antal bilder i 2D, 3D och 360 som kan användas på hemsidor, i sociala medier och i produktkataloger.

 
Produkten är “plug and play”: vårt team tillhandahåller och installerar allt som behövs. Det enda ytskiktsföretaget behöver göra är att bestämma vilka ytskikt som ska finnas i den virtuella miljön.

Endast fantasin sätter begränsningar för hur tekniken kan användas. Initialt vänder vi oss till ytskiktsföretag inom inredning och tillsammans med våra kunder har vi i utvecklingsarbetet identifierat ett antal olika affärsmöjligheter:

  • Bygg in pekskärm och häng VR headset på monter eller visningsvägg – detta kommer få montern att stå ut från andra montrar
  • Hela sortimentet kan visas upp på en avsevärt mycket mindre yta än tidigare
  • Skapa en konfiguration på hemsidan utifrån den virtuella miljön och med 2D, 3D och 360 bilder
  • Låt era kunder testa ex kakel i den virtuella miljön och ta bilder utifrån önskemål i realtid som sedan kan skickas till kunden eller skrivas ut
  • Bilderna kan delas på ex Facebook i 360 och ytskiktskunden kan fatta rätt designbeslut tillsammans med sitt nätverk
  • En butik som inte säljer kakel i nuläget kan till mycket förmånligt pris börja sälja kakel eller andra ytskikt
  • Etablera konceptbutiker, pop-up stores eller visa hela sortimentet på mässor – upplevelsen kommer driva många till montern!

 
 

Hör av er till oss så tar vi steget
in i framtiden tillsammans!


Kontakt