Vi är...

…utvecklare, säljare, produktionsledare och designers med ett genuint intresse för organisation, teknik och människor!

Visualisera, Effektivisera, Automatisera!

BoldArc utvecklar interaktiva digitala upplevelser och plattformar för människor i syfte att skapa positiva möten för våra kunder. Vi möjliggör för människor att uppleva, träna på och testa våra kunders produkter och tjänster, ibland till och med innan de har kommit ut på marknaden. Vi gör våra kunders tjänster och produkter tillgängliga för fler.

Utvecklingen inom interaktiva digitala applikationer har redan från starten 2014 varit en långtgående satsning. BoldArc utvecklade då lösningar som var tänkta att automatisera och förenkla arbetet för arkitekter, konstruktörer, bostadsförvaltare och säljare. När vi utvecklade upplevelserna insåg vi att våra interaktiva digitala lösningar hade mer att erbjuda. 

Vi dokumenterar och utvecklar smarta lösningar som går att återanvända. Tack vare det kan vi enkelt och kostnadseffektivt applicera dem på andra branscher. Vilket har genererat flera intressanta möten, utmaningar, möjligheter och kunder!

Ledning och styrelse

Vi arbetar hårt med att skapa rätt förutsättningar för samarbete!

Peter Källenfors

CEO

Jyrki Salmela

Head of business Development

Marcus Fröberg

Production Manager

Dan
Gemvall

UX Design lead

Michael Camitz

Styrelseordförande

Michael har mer än 20 års erfarenhet som managementkonsult med inriktning mot affärs- och marknadsutveckling och strategisk och finansiell analys för svenska och internationella bolag inom industri-, handel- och hälso- och sjukvårdssektorerna. Michael har även haft flera företagsledande positioner inom Apoteket AB. Michael kommer närmast från en roll som affärsutvecklare inom Uppsala Innovation Centre där han även haft flera uppdrag som affärscoach för ett antal UIC-bolag.

Peter Källenfors

Styrelseledamot

Peter har många års erfarenhet av kontraktsskrivning, bolagsrätt, kontraktstolkning och styrelsearbete. Peter har haft ledande befattningar som chefsjurist i ett antal större bolag och även på Bolagsverket. Därutöver har Peter många års erfarenhet av verksamhetsutveckling och kommersiellt arbete med inriktning på effektivisering och vinstmaximering.

Sima Valizadeh

Styrelseledamot

Sima är utnämnd till Empowering Innovation Manager vid Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique, Rocktec i Örebro. Hennes forskning och industriportfölj de senaste 27 åren har varit inriktad på avancerad tillverkningsteknik, materialkaraktäriseringstekniker och mer nyligen på 3D-tryckteknik.

Michael Doron

STYRELSELEDAMOT

Michael är medgrundare och partner på Alpha Nordic Ventures och har omfattande erfarenhet av företagsfinansiering och affärsutveckling både på verkställande nivå och styrelsenivå, från både privata och offentliga företag. Före detta var Michael medgrundare och partner hos DDR & Associates, ett affärsutvecklingsföretag, och Evolution Capital, ett investmentbolag med inriktning på tidiga skeden i börsnoterade företag.

Styrning

Rapporter

Kontakta och följ oss på social media.

TILLSAMMANS SKAPAR VI OTROLIGA UPPLEVELSER!