Möt vår styrelse

Michael Camitz

Styrelseordförande

Michael har mer än 20 års erfarenhet som managementkonsult med inriktning mot affärs- och marknadsutveckling och strategisk och finansiell analys för svenska och internationella bolag inom industri-, handel- och hälso- och sjukvårdssektorerna. Michael har även haft flera företagsledande positioner inom Apoteket AB. Michael kommer närmast från en roll som affärsutvecklare inom Uppsala Innovation Centre där han även haft flera uppdrag som affärscoach för ett antal UIC-bolag.

 

Peter Källenfors

VD / Styrelseledamot

Peter har många års erfarenhet av kontraktsskrivning, bolagsrätt, kontraktstolkning och styrelsearbete. Peter har haft ledande befattningar som chefsjurist i ett antal större bolag och även på Bolagsverket. Därutöver har Peter många års erfarenhet av verksamhetsutveckling och kommersiellt arbete med inriktning på effektivisering och vinstmaximering.

Sima Valizadeh

Styrelseledamot

Sima är utnämnd till Empowering Innovation Manager vid Atlas Copco Mining and Rock Excavation Technique, Rocktec i Örebro. Hennes forskning och industriportfölj de senaste 27 åren har varit inriktad på avancerad tillverkningsteknik, materialkaraktäriseringstekniker och mer nyligen på 3D-tryckteknik.

Michael Doron

Styrelseledamot

Michael är medgrundare och partner på Alpha Nordic Ventures och har omfattande erfarenhet av företagsfinansiering och affärsutveckling både på verkställande nivå och styrelsenivå, från både privata och offentliga företag. Före detta var Michael medgrundare och partner hos DDR & Associates, ett affärsutvecklingsföretag, och Evolution Capital, ett investmentbolag med inriktning på tidiga skeden i börsnoterade företag.