20180525_115341

Unreal Engine Build: Stockholm’18

Den 24 Maj så höll Epic Games sitt event Unreal Engine Build’18 i fotografiska museets lokaler i Stockholm. Eventet började med mingel vid 14 och fortsatte med en rad presentationer där vi som deltagare fick möjligheten att ta del av ny teknik, verktyg och projekt.

Vi kunde se arbetsflöden förstärkas och förenklas med nya verktyg när Quixel presenterade Megascans och när 3D Excite med Deltagen marketing suite visade hur den tillsammans med Epic Games Datasmith bildade ett väldigt kraftfullt arbetsflöde. Ett projekt som verkligen stod ut var Monster från The Mill där de i Unreal Engine 4 hade utvecklat ett animationssystem för att styra en rad olika karaktärer via en Leapmotion sensor i realtid. Det var en väl polerad upplevelse som var väldigt roligt och lätt att ta till sig. Vilket också märktes på scenen när en av Epic games presentatörer skulle hjälpa till och helt drogs in i upplevelsen.

BoldArc ser att flera av de här systemen kommer att öka säkerheten samt effektiviteten i konverteringen och hanteringen av data från våra partners. Vi hade möjligheten att utforska det här vidare då företagen som höll presentationerna samt Epic Games hade ett antal representanter på plats under hela dagen och kvällen. Vi är övertygade om att de här diskussionerna kommer leda till fler samarbeten och bättre upplevelser för de som använder våra interaktiva digitala upplevelser. Vi är väldigt glada över att ha blivit inbjudna till det här eventet och ser fram emot att kunna bidra med egna presentationer framöver.

 

Share this post

Kontakta och följ oss på social media!

Vi är redo att Börja samarbeta redan idag!